0

Γιατί ο ΣΚΑΪ δεν ανακοινώνει επίσημα την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «My Style Rocks»;

 

Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήταν το πρώτο που είχε ακουστεί για την παρουσίαση του νέου κύκλου του «My Style Rocks» στο ΣΚΑΪ.

Οι μήνες πέρασαν, η Σπυροπούλου ανέβασε πολύ τις μετοχές της μετά τη συμμετοχή της στο Survivor και πλέον η θέση της παρουσιάστριας βρίσκεται στα χέρια της, με τίποτα να μην μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα.

 

 

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει ακόμα ανακοινώσει επίσημα την παρουσία της στο ριάλιτι μόδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real», ο λόγος που ο ΣΚΑΪ δεν έχει ακόμα στείλει στα Μέσα την επίσημη ανακοίνωσή του για την παρουσίαση του «My Style Rocks» δεν είναι ότι υπάρχουν αμφιβολίες για την πρώην παρουσιάστρια του ALPHA, μα διότι προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί τα άτομα που θα καθίσουν στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Γιατί ο ΣΚΑΪ δεν ανακοινώνει επίσημα την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «My Style Rocks»;

Το δελτίο Τύπου θα σταλεί μόνο όταν έχει «κλείσει» ολόκληρη η ομάδα, με το κανάλι να μην κρίνει απαραίτητο να ανακοινώσει μόνο την παρουσίαση του σόου από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Leave a reply