Απίστευτο: Η μητέρα που όλοι νομίζουν πως είναι η κοπέλα του… γιου της

Και πώς όχι όταν η Shimmi Munshi ενσαρκώνει το όνειρο κάθε γυναίκας, τη φαντασίωση κάθε εφήβου και τον…
εφιάλτη κάθε γιου!

Γιατί όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο αυτή η γυναίκα είναι 41 ετών..

 

Όπως είναι φυσιολογικό μάλιστα, οι περισσότεροι όταν τη δουν μαζί με το γιο της πιστεύουν ότι είναι η κοπέλα του, αδυνατώντας να πιστέψουν πως αυτή τον έφερε στον άδικο γι΄αυτούς κόσμο.

«Έξω από το σχολείο, όλες οι μητέρες με ρωτούσαν αν έχω κάνει πλαστική ή αν έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε κρέμες περιποίησης», εξομολογείται η Shimmi, προσθέτοντας:
«Όλες θέλουν να μάθουν το μυστικό μου, μόνο που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε εγχείρηση έχω κάνει, ούτε χαλάω πολλά χρήματα για καλλυντικά. Σίγουρα όμως προσέχω τον εαυτό μου. Πίνω πράσινο τσάι, δεν καπνίζω, δεν πίνω πολύ αλκοόλ και παω γυμναστήριο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι είμαι κολλημένη με αυτό. Κοιτάζω σπάνια τον εαυτό μου στον καθρέφτη».

Το να δείχνεις ωστόσο τα μισά του χρόνια έχει και τα αρνητικά του.

«Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλο αυτό γίνεται εκνευριστικό. Συνέχεια μού ζητάνε ταυτότητα για να αγοράσω αλκοόλ, ενώ αρκετές φορές αρνούνται να μου σερβίρουν, καθώς θεωρούν οτι η ταυτότητά μου είναι ψεύτικη», εκμυστηρεύεται η Βρετανίδα από το Μπόλτον, καταλήγοντας: «Όταν είχαμε πάει στην Πολωνία ένα ταξίδι και είχαμε κλείσει μία εκδρομή, ο ξεναγός επέμενε οτι είμαστε ζευγάρι και ο γιος μου ένιωθε τόσο ντροπιασμένος».

 

 

 

δείτε τη συνέχεια